TV+ и Sport+HD

TV+ и Sport+HD са с национално покритие, разпространяват се по сателит и кабел, във формат 16:9.

TV+ и Sport+HD са предназначени за най-широка аудитория. Те са популярни и разпознаваеми. Основни акценти в излъчваната продукция са:
- Програмно съдържание, което привлича най-широка аудитория - новини, публицистични предавания, политически студия, документалистика, филми и сериали;
- Премиум спорт с ексклузивни за България телевизионни права;
- Уникална собствена продукция;

ПРИОРИТЕТИ

Основен приоритет за нас е чрез своите телевизионни програми TV+ и Sport+HD да предоставим максимално разнообразно и качествено програмно съдържание, което да удовлетворява потребностите на всички възрастови и социално-икономически групи на обществото. TV+ и Sport+HD излъчват новини, публицистика, документалистика, забавни предавания, спортни първенства, филми и сериали.
Едновременно с това, ние полагаме непрекъснати усилия да поддържаме изключително високо качество и в технологично отношение като имплементираме най-новите постижения в телевизионния бизнес в световен мащаб. Чрез своите телевизионни програми, ние се превърнахме в една от най-креативните и бързо развиващи се медии в страната.

TV+

За сравнително картък период от време TV+ стана разпознаваем и предпочитан телевизионен канал. TV+ предлага на своите зрители обективна информация, задълбочени политически анализи и коментари, исторически, туристически, музикални и забавни предавания, които обогатяват живота на хората.

Новини

Стремежът към висока информираност на аудиторията доведе до създаването на информационни предавания, представящи актуална, достоверна и обширна информация от всички сфери на политическия и обществен живот в страната и по света. Основен акцент в програмата на ТV+ са информационните емисии, които се обновяват на всеки 30 минути.

Новините на ТV+ са разпознаваеми и различни. Те не просто информират, но и отразяват по какъв начин фактите засягат различни аспекти от всекидневието на зрителите.

Като тенденция се развиват не само политически и социални теми, а също и изкуство, култура, наука, екология, архитектура, енергийна ефективност и др. Търсят се собствени журналистически находки.

Новините в информационните емисии на ТV+ търпят непрекъснато развитие, обновяват се и се доразвиват в реално време. Представя се винаги актуална и последна информация.


Предавания и документални филми

В програмата на ТV+ присъстват разнообразни собствени и външни предавания и документални филми, съобразени с интересите, търсенията и предпочитанията на аудиторията.
ТV+ ще продължава да излъчва още много нови и интересни предавания и документалистика, които да отговарят на непрекъснатата потребност от знания и интелектуална провокация на аудиторията.

Sport+ HD

Sport+HD е телевизионен канал за ценители!
Зрителите на Sport+HD могат да се насладят на Премиум спорт на живо в истинско HD качество!
Sport+HD излъчва премиерно за България качествени и разнообразни документални заглавия!
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД