Предаването “Денят с Веселин Дремджиев” е коментарно - аналитичен поглед към най-важните и интересни актуални теми в България и по света.


Неговата сила е в това, че дава възможност на зрителите да разбират причините за едно събитие или очертаваща се тенденция във вътрешната политика, дипломацията, икономиката, финансовите и фондовите пазари, бизнес развитието, IT технологиите, научните открития, дори и важните спортни и културни новини.


В началото на предаването водещият обявява основните теми, които са както от деня, така и маркиращи важни тенденции или дори предстоящи събития.


Зрителите могат след краткия информационен факт, маркиран с видеосинхрон или дори само графичен цитат, прочетен от водещия да чуят професионално мнение по въпроса. Това може да бъде от гост в студиото, на пряка телефонна или скайп връзка.


Участници в “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” са както участници в събитията и тенденциите, така и анализатори, коментатори, журналисти, представители на политически партии, неформални сдружения, бизнеса, както и дипломати.


В “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” има голямо присъствие и на мнения, които са споделяни в профила на предаването в социалните мрежи с хаштаг #денятВ.Др.


При необходимост в “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” се включват и кадри на живо от изключително важни събития, които съвпадат с излъчването му, придружени с коментар на участници в тях или анализатори по актуалната тема.


Силата на “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” е в откровения, спокоен, но цветен диалог с богата палитра на умни и компетентни участници в предаването, които излизат от празното говорене и компенсират темпото на събитията с обяснение на тенденциите, които стоят зад тях.


Другата сила на предаването е неговата динамика и широкия диапазон на темите, които се засягат в двете издания. В 13:00 ч. е логично да се търси тенденцията, прогнозата, докато в 20:00 ч. е по-силно представен обобщаващия поглед към събитията и темите.


Редакционен телефон: 0700 31 900Автор: Мария ВълчеваДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦАДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА
Всеки делничен ден от 18:00 ч.
с Весела Методиева – ЕсиЗАБАВНО-ИНФОРМАЦИОННО ПРЕДАВАНЕ
Неделя от 08:30 ч.
 
Денят
 с Веселин Дремджиев
ПРЕДАВАНЕ ЗА АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ ПО АКТУАЛНИ ТЕМИ

Всеки делничен ден от 13:00 ч. и 20:00 ч.

Редакционен телефон: 0700 31 900Галерия


ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
18:30
Новини
17:00
Тенис: Васек Поспишил - Давид Гофен (Open Sud de France, Монпелие; ATP 250 - II полуфинал, повторение)
17:00
Футбол: Атлетико /М/ - Реал /М/ (Ла Лига, сезон 2013/2014)