Денят
 с Веселин Дремджиев
ПРЕДАВАНЕ ЗА АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ ПО АКТУАЛНИ ТЕМИ

Всеки делничен ден от 20:00 ч.

Предаването “Денят с Веселин Дремджиев” е коментарно - аналитичен поглед към най-важните и интересни актуални теми в България и по света.


Неговата сила е в това, че дава възможност на зрителите да разбират причините за едно събитие или очертаваща се тенденция във вътрешната политика, дипломацията, икономиката, финансовите и фондовите пазари, бизнес развитието, IT технологиите, научните открития, дори и важните спортни и културни новини.


България - вчера, днес и утре
 
ДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА

Всеки делничен ден от 18:00 ч.

България - вчера, днес и утре е поредицата от тематични филми за историческото наследство, загадки и мистерии, туристически дестинации, култура и изкуство, спортни постижения, иновационни технологии и научни постижения, здравни съвети, алтернативна медицина...


Поредицата "Вчера днес и утре" има за основна задача да представи България и българското от дълбока древност до днес във всевъзможните му проявления.


Работно Време
 с Весела Методиева – Еси
ЗАБАВНО-ИНФОРМАЦИОННО ПРЕДАВАНЕ

Събота от 08:30 ч.
С присъщата си любознателност Весела Методиева – Еси наднича „в кухнята”, „зад кулисите” на познати и не толкова познати професии. Еси не знае що е актюер, но не се срамува да пита.

Отговорите на всичките й въпроси, свързани с професиите, гледайте в предаването „Работно време”.
Непознатото Лице
 Автор: Мария Вълчева
ДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА

„Непознатото лице“ е седмично телевизионно предаване.Гости на предаването са едни от най-известните имена в българското кино и музика. Те в откровен разговор с автора разказват за живота си, семейството, и пътят към успеха.
Какво е да си...
 с Весела Методиева – Еси
ЗАБАВНО-ИНФОРМАЦИОННО ПРЕДАВАНЕ

Неделя от 08:30 ч.
След като опозна и ви запозна с 97 различни професии в „Работно време“, Весела Методиева – Еси откри в себе си ново любопитство. Тя се запита защо в извънработно време хората правят това, което правят?

Защо някои кротко лепят марки, говорят на фикуси, бродират тишлайфери, а други преследват бури, плуват с акули или катерят в стил Боулдър, каквото и да означава това?


Изкуството
 тогава, сега и завинаги
ПРЕДАВАНЕ ЗА ИЗКУСТВО

Събота и неделя от 08:00 ч.
Документалната поредица "Изкуството" проследява пътя на художниците. Техните творчески търсения преплетени с житейските им съдби се отразяват върху платното.

Компромисите, жертвите, изборът - да бъдеш сам с изкуството и само изкуството да бъде в теб.
1
2
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД