СТОТИЦИ СЕ СБОГУВАХА С РУСЕНСКАТА ЖУРНАЛИСТКА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА

Петък, 12 Октомври 2018 12:27


Стотици си взеха последно сбогом с Виктория Маринова. 30-годишната телевизионна водеща от Русе беше убита жестоко преди 6 дни на крайбрежната алея. Днес тя беше изпратена в последния си път от семейството, приятели и много граждани - в катедралния храм „Света Троица“.Още преди началото на опелото пред църквата се изви дълга опашка от опечалени. Сред първите, дошли да почетат паметта на Виктория, бе и кметът на Русе.
 

Пламен Стоилов, кмет на Русе:

"..в такива моменти освен болка, човек не може да изпитва друго. Изпращаме едно младо момиче, 30-годишно, майка. Убито по особено жесток начин. Болка и гняв, няма какво друго да се каже…и затова аз ще настоявам и за максимална присъда. Тези, които си позволят да си помислят дори за такова нещо, трябва да бъдат смазани от закона..."
 

Хората, които са я познавали, дълбоко скърбят за загубата. И искат Виктория да остане в спомените с усмивката си и голямото си сърце.
 

Диана Петкова, приятелка:

"...искам да я запомнят като един човек, който изцяло е отдаден на благотворителни каузи, подкрепящ всяко едно начинание, човек, който във всеки един човек е готов да ти се притече на помощ. От друга страна усмихната, лъчезарна, спокойна. Всяваща такова спокойствие, такъв баланс навсякъде, където присъства…."
 

 Никола, съсед:

"..добро момиче, от дете си беше така добродушна и винаги като дойде да взема дъщеря си на площадката, усмихната, приказва с всички от блока, на площадката всичките я уважават."
 

Лиляна:

"..тя беше просто един млад човек, една прекрасна майка, част от нас, русенци. Каквото можа, даде, много жалко, много..."
 

Виктория Маринова бе изпратена в последния си път с много цветя и венци, и с думи за сбогом в книгата за съболезнования. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
14:00
Новини
13:00
Пряко: Тенис: Nature Valley International, Истборн - четвъртфинали (WTA Premier)
13:00
Пряко: Тенис: Nature Valley International, Истборн - четвъртфинали (WTA Premier)