БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ШВЕЙЦАРИЯ УТРЕ ОТ 19:30 В ЗАЛА УНИВЕРСИАДА

Сряда, 21 Август 2013 21:29


Чавдар Костов и Божидар Аврамов ще бъде в групата за предстоящата среща със Швейцария от полуфиналите на предквалификационния турнир за Европейското първенство през 2015 година. Двамата тренираха наравно със съотборниците си за важния мач. Аврамов бе повален от вирусно заболяване, и не участва в заниманията на отбора от събота насам. Костов пък получи контузия в стъпалото на крака на мача срещу Румъния във Варна преди десет дни, и въпреки че почива една седмица, не е възстановен за пълноценно участие. Полуфиналната част на надпреварата е разделена на два мача, като в първия момчетата на Константин Папазов са домакини, а след няколко дни гостуват за решителен двубой .
Швейцария вече е у нас и проведе занимание преди важния сблъсък. Отборът е без НБА звездата си Табо Сейфолоша. Играчът на Оклахома Сити Тъндър пропуска целия предквалификационен турнир. Гостите обаче могат да се похвалят с капитана си Душан Младжан, който е роден в Белград и реализира средно на мач по 19.2 точки.
Статистиката показва,че до момента двете страни имат три официално изиграни мача по между си като и трите са спечелени от България.
Среащата между България и Швейцария е в четвъртък от 19:30 в зала Универсиада , а билетите с цени от 4 лева за възрастни и 2 лева за деца.

ГЕРГАНА ГУНЧЕВА - БАКЪРДЖИЕВА Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД